Gyprocwerken, gyprocplaatsing en Isolatiewerken

Gyprocwerken en gyprocplaatsing

Gyprocplaten of gipsplaten kunnen een isolerende werking hebben, behandeld zijn voor vochtige ruimtes, verhoogde brandweerstand hebben en kunnen verschillende diktes hebben (9 tot 18 mm). Gipsplaat wordt ook gebruikt om kromme muren te corrigeren. Gyproc kan ook dienen om ruimere plaatsen op te delen in kleinere ruimtes.

Allfix kan je helpen bij het uitvoeren van volgende werken:

  • Plaatsing gyprocwanden en gyprocplafonds.
  • Plaatsen van gyproc scheidingswand of tussenwand
  • Plaatsing van plafonds met behulp van gyprocplaten
  • Afwerking betimmering / beschieting / lambrisering

Isolatiewerken +500€ premie

Thermische isolatie is en blijft de meest rendabele investering voor je woning. Het is de energiezuinige investering met het grootste terugverdieneffect, zeker met subsidies en premies en de aanvullende Vlaamse dakisolatiepremie, die geldig is voor zowel eigenaar als voor een huurder! Kijk ook eens op ‘Verschillende manieren om uw dak te isoleren’.

Wij voeren uw thermische isolatie werken uit als geregistreerd aannemer en niet alleen daken, maar ook in andere ruimtes kunnen we warmte-isolatie vakkundig aanbrengen of plaatsen. In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, kan je niet te veel isoleren. Wel is het zo dat een degelijke isolatie ook gepaard moet gaan met een goede ventilatie. Veelgebruikte isolatiematerialen zijn:

  • Polyurethaan ofwel PUR(toepasbaar binnen een ruim temperatuurbereik, de beste mechanische eigenschappen, vormvast + stabiel, milieuvriendelijk, lichtgewicht, bestand tegen zwakke zuren en basen, oliën, vetten, benzine …) 
  • Polystyreen(geëxpandeerd polystyreen :EPS en geëxtrudeerd polystyreen :XPS) : Binnenisolatie (bekledingspanelen), minerale wollen (rotswol en glaswol)

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte! 

Wij werken in gans Vlaanderen, met nadruk op Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen