Nieuwbouw in Kruisem - ruwbouw in Kruisem

Nieuwbouw en ruwbouw

Allfix heeft ook reeds enkele referenties op het vlak van nieuwbouw of woningbouw. Hierin stellen wij ons aan de kant van de bouwheer en controleren – samen met de bouwheer- de uitvoering van de werken aan uw droomhuis. Wij stellen ons garant dat deze werken uitgevoerd worden zoals beschreven in het bestek.

Nieuwbouwprojecten kruisem oost-vlaanderen, Nieuwbouw kruisem, Ruwbouw kruisem

Verantwoordelijkheid bouwplan

Wij nemen ook volledige nieuwbouwprojecten aan, waar de bouwheer 1 aanspreekpunt heeft en dus 1 partij verantwoordelijk is voor het project: Allfix. U kent wellicht het verhaal van de naar elkaar wijzende vingers als er iets niet klopt in de uitvoering van het bouwverhaal of het grotere verbouwingswerk. Met deze formule vermijdt u nachten wakker liggen en weet u wie aan te spreken indien u vragen of opmerkingen hebt betreffende uw bouwproject. Wij komen op afgesproken tijdstippen samen om het bouwproject te bespreken en maken statusrapporten op en stellen actieplannen op waar nodig.

Een architect heeft verantwoordelijkheid op de constructie van uw gebouw, maar indien het bouwplan niet uitgevoerd is volgens plan, wat dan. Architecten werken ook niet altijd onafhankelijk van de gekozen aannemers en bouwfirma’s. Wie is of bepaalt de schuldige indien u meerdere aannemers hebt die aan uw huis gewerkt en gebouwd hebben. Daar hebt u het doorverwijzende vingertje weer!

Een voorbeeld: u hebt in uw nieuwbouw na enige tijd last van vochtige muren: is dit de verantwoordelijkheid van de architect, van de bepleisteraar die zijn pleister niet afkapte tot boven de vochtkerende laag, van de vloerlegger, die uw plinten zette en de pleister niet afkapte tot boven de vochtkerende laag of van de persoon die uw ruwbouw zette en uw muren voorzien heeft van een verkeerd of niet geplaatste vochtkerende laag?

U kan Allfix aanduiden als eindverantwoordelijke bij deze formule. Geen zorgen tijdens of na het bouwproject: slechts 1 aanspreekpunt! Wij zorgen voor de goede uitvoering van de werken en zien er met onze ervaring en vakkennis op toe dat er geen amateurs te werk gaan op uw bouwwerf.

Bouwformule

Wij kunnen u verschillende bouwformules aanbieden. We gaan met u mee tot:

 • Ruwbouw
 • Winddicht
 • Sleutel op de deur (afwerking volgens uw smaak)

Waarom moet je ons uw bouwproject toevertrouwen?

De sterkste troeven van Allfix zijn :

 • Onze ervaringen bouwkennis
 • Ons engagement: wij beseffen maar al te goed dat uw huidig bouwproject onze referentie is van morgen. Wij werken met trots voor ons vak!
 • Bij  Allfix werkt iedereen mee op de werf, ook de vennoten. Wij zijn dus van alles op de hoogte en hebben het niet van horen zeggen
 • Kwaliteit, kwaliteit en kwaliteit. De afwerkingsgraad is zeer hoog: dit tot tevredenheid van de bouwheer en meerwaarde van het huis.
 • Uw bouwproject krijgt 100% onze onverdeelde aandacht! We zijn geen grote bouwfirma waar u als klant zich dikwijls een nummertje voelt en die een fulltime advocaat in dienst hebben.
 • Allfix bestaat reeds enkele jaren en zal nog vele jaren bestaan … je kan dus rekenen op ‘dienst na verkoop’ en de continuïteit van de bouwfirma.
 • Geregistreerde aannemer
 • Wij staan u met raad en daad bij indien u bepaalde delen van uw bouw of verbouwing zelf wenst te doen.
 • Wij hebben vooral oog op uw budget. Daar Allfix een zeer scherpe en kleine kostenstructuur heeft (we hebben geen bedienden, dure bedrijfswagens, dure kantoorgebouwen of ruime marketingbudgetten) kan u hiervan meeprofiteren. Onze prijszetting is dan ook ontzettend scherp.

Tip: de werkdruk in ‘den bouw’ ligt hoog .. er is veel werk, aarzel dus niet om tijdig uw bouwproject te starten, zelf al is dit maar een verkennende fase. Je kan reeds verkennende gesprekken aanknopen en referenties aanvragen voor je reeds een echt bouwplan of bouwgrond hebt.

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!
Wij werken in gans Vlaanderen, met nadruk op Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.